1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Spolirano vozilo - navadna črna barva
  • Spolirano vozilo - črna metalic barva
  • Poliranje - paket obnove sijaja
  • Nespoliran/spoliran del
  • Poškodbe pred poliranjem
  • Spolirano vozilo
  • Spoliran/nespoliran del
  • Spoliran avtodom
Previous
Next

Poliranje vozil

Če želite vašemu jeklenemu konjičku privoščiti res najboljše, vam priporočamo poliranje v našem podjetju.
Lak na vozilu z leti izgubi na sijaju, prav tako pa se pojavijo tudi razne poškodbe laka bodisi od neprevidnega pranja vozila bodisi zaradi kakšnih drugih okoliščin.
Že naš najosnovnejši paket bo vašemu vozilu povrnil sijaj, za vse bolj zahtevne pa ponujamo še dva dodatna paketa.
Vsako vozilo po poliranju tudi zaščitimo z zaščitnim premazom, tako da vozilo kar se da dolgo ohrani popoln izgled.
Vrh naše ponudbe pa predstavlja ena najkvalitetneših zaščit na trgu, ki bo vašemu vozilu dodala nekaj več tako pri izgledu kot pri zaščiti. Toplo jo priporočamo prav vsakemu, ki mu avto pomeni več kot le prevozno sredstvo.

V ceno vsakega paketa je vključeno:
-predpranje z aktivno peno
-pranje vozila
-dekontaminacija z plastelinom
-zaščita nelakiranih delov
-poliranje
-voskanje

 

Pakete poliranj, ki jih ponujamo si lahko ogledate spodaj:

 

 
 

POLI Obnovitev sijaja

Paket priporočamo vsem, ki bi radi za malo denarja obnovili sijaj vašega vozila. Poliranje je enostopenjsko in zato tudi cenovno ugodnejše. Vašemu vozilu bo povrnilo lesk in odstranilo manjše praske v laku. V paket je vključeno tudi končno voskanje vozila.

Časovno 8 ur

 

POLI Poliranje

Gre za najpogosteje izbran paket poliranja. Vašemu vozilu se temeljito posvetimo, vozilo poliramo precej dlje časa kot pri paketu obnova sijaja, z zelo kvalitetnimi produkti. S tem dosežemo, da se avtu se povrne lesk ter odstrani večina njegovih poškodb in prask v laku. Ker gre za dvostopenjsko poliranje, lahko s tem paketom zagotovimo veliko korekcijo laka ter visok sijaj. V paketu je vključeno tudi voskanje vozila.
Gre se za paket poliranja ki ponuja odlično razmerje med ceno in kakovostjo končnega izdelka in hkrati za najpogosteje izbran paket.

Časovno 15-20h

 

POLI Premium

V tem paketu najdete najboljše, kar vam ponujamo. Paket je namenjen strankam, ki želijo dobiti najboljšo možno storitev in najbljšo možno korekcijo z najboljšim rezulatom.


Na vozilu se posvetimo prav vsaki praski, če je potrebno, se poslužujemo tudi brušenja laka, vse za to, da je vozilo na koncu popolnoma brez poškodb.
Večstopenjsko poliranje zagotavlja najboljšo možno korekcijo poškodb, popolno gladkost ter neverjeten sijaj.

Večje poškodbe, ki so lak in barvo odstranile, popravimo s korekturnim sredstvom, ki ga pripravimo prav za vaše vozilo. S korekturnim sredstvom saniramo tudi poškodbe od kamenčkov, ki rade nastanejo na sprednjem delu vozila. Tako bodo tudi te poškodbe veliko manj opazne, vam pa vozila ne bo potrebno lakirati.

Časovno 30-35h

 

Follow Us On Twitter - Image
Facebook Image